dijous, 5 de febrer del 2009

DON BOSCO A TV3

Bon dia,

Estem a les noticies de TV3, us volem informar que els alumnes del Col·legi Salesià del carrer Rocafort 42 a Barcelona ha celebrat durant haches últims dies les jornades culturals, es a dir les jornades de Don Bosco, fundador de la anomenada escola.

Hem parlat amb alguns dels seus alumnes i ens han explicat que han fet duran els dies: dimecres 28, dijous 29, divendres 30 i dissabte 31(dissapte 31 dia de Don Bosco).

Els alumnes, primer de tot ens van parlar sobre els tallers que més els hi van agradar, els hi va cridar l´atenció el fet de empastifar-se les mans i la cara, amb aquesta activitat es tractava de fabricar unes mascares de guix. També va agradar molt l´activitat d´anar al teatre a veure una pel·licula (“cuenta conmigo”) i per últim desprès de dinar es van realitzar diverses competicions de varis sports a l´escola entre els diferents cursos.

El dijous durant el matí es van pintar les mascares que s´havien fet el dimecres, aquestes van quedar molt creatives i originals. A contincuació va apareixer un mac i va deleitar amb els seus trucs de màgia a tots alumnes de 1er. curs de E.S.O. Avans d´anar a dinar es va comentar la película que havien vist el dimecres i per la tarde l´entreteniment va vindre donat amb partides de parxis, cuadres, 4 en ratlla, 3 en ratlla, la mona…

Per finalitzar el divendres, tots els alumnes de 1er. i 2on. de E.S.O. van anar a fer la celebració de Don Bosco a una Esglèsia de Barcelona, on van fer la ofrena d´un panellet i peix petit de xocolata. Acabada la celebració van tornar cap a l’escola i van fer el manifest al pati, juntament amb la resta d´alumnes del centre, es a dir tots elsa alumnes desde P3 fins a Batxillerat. La musica del pati va fer que tots cantesin i durant les finals esportives es van fer algunes activitats com: Batuka, parxis, pin-pon, maquillatge, perruqueria i tractament del cabell, etc…

El gran festival on va participar tota la E.S.O, va esser molt divertit i tothom va riure molt.

Gràcies alumnes i Escola Salesiana i fins al proper any !!!

Signat:
Eva Serrano
1er. E.S.O